AllianceBlock Verbindt met het Partnerplatform van de London Stock Exchange Group

AllianceBlock is lid geworden van LSEG’s Partner Platform, waardoor de institutionele leden van LSEG directe markttoegang tot AllianceBlock krijgen.

Nexera Foundation
3 min readJan 28, 2021

Nederland — 28 januari 2021 — AllianceBlock, de eerste wereldwijd compliant en gedecentraliseerde kapitaalmarkt, heeft vandaag aangekondigd een overeenkomst te hebben ondertekend om zich aan te sluiten bij het partnerplatform van de London Stock Exchange Group (LSEG). Door institutionele leden de mogelijkheid te bieden om directe markttoegang tot AllianceBlock te hebben, ondersteunt het Partner Platform AllianceBlock om te voorzien in innovatieve toepassingen en diensten voor financiële markten.

Het LSEG-partnerplatform biedt AllianceBlock toegang tot unieke go-to-market-bronnen en om het te helpen bij haar missie om ‘s werelds eerste wereldwijd compliant en gedecentraliseerde kapitaalmarkt te creëren. Door lid te worden van het Partner Platform kan AllianceBlock institutionele klanten bereiken via LSEG’s Global Innovation Network, een speciaal gebouwde netwerkinfrastructuur om financiële transacties te ondersteunen. Het biedt ook LSEG’s verbonden gemeenschap van beleggingsondernemingen, sell-side brokerages, data- en technologie-leveranciers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot AllianceBlock, rechtstreeks over hun bestaande verbindingen met LSEG.

Amber Ghaddar, oprichter van AllianceBlock zei: "Dit is een belangrijke mijlpaal in onze tocht om traditionele financiële actoren en nieuwe digitale activaklassen met elkaar te verbinden. De creatie van deze nieuwe weelde aan kansen is afhankelijk van het het feit dat alle spelers in het ecosysteem in vertrouwen en met transparantie kunnen acteren. LSEG is een wereldleider in de infrastructuur van wereldwijde financiële markten en we zijn verheugd ons aan te sluiten bij hun partnerplatform terwijl we werken aan de opbouw van ‘s werelds eerste wereldwijd compliant en gedecentraliseerde kapitaalmarkt."

Rachid Ajaja, CEO en oprichter van AllianceBlock zei: "AllianceBlock vervult een gat die is ontstaan ​​in het wereldwijde financiële ecosysteem van vandaag na de innovaties die we de afgelopen jaren gezien hebben. Een van de grootste uitdagingen om institutional finance te overbruggen met de nieuwe digitale activaklasse zorgt ervoor dat toegang tot gedecentraliseerde markten vertrouwd en veilig is en voldoet aan wereldwijd vertrouwde industrienormen. Via het partnerplatform is AllianceBlock in staat institutionele financiële marktdeelnemers toegang te bieden tot de nieuwe kansen die worden geboden door ons gedecentraliseerde protocol dat het proces automatiseert van het omzetten van digitale of crypto-activa in een financierbaar product op een veilige en compliant manier."

Nigel Harold, Group Head Global Business Services, zei: "We zijn verheugd van het feit dat AllianceBlock ervoor heeft gekozen om lid te worden van het LSEG Partner Platform. Het gedecentraliseerde kapitaalmarkt-ecosysteem van AllianceBlock kan profiteren van LSEG’s uitgebreide ervaring om zakenpartners in staat te stellen hun financiële applicaties dichter bij de handelsgemeenschap te brengen, door gebruik te maken van ons wereldwijde netwerk van klanten en onze bedrijfskritische connectiviteits-infrastructuur".

Over AllianceBlock

AllianceBlock bouwt aan de eerste wereldwijde compliant en gedecentraliseerde kapitaalmarkt. Het AllianceBlock-protocol is een gedecentraliseerde, blockchain-agnostische layer 2 die het proces automatiseert van het omzetten van digitale of crypto-activa in een financierbaar product.

Als deelnemer van drie van Europa’s meest prestigieuze incubators: Station F, L39 en Kickstart Innovation in Zürich, en geleid door een zeer ervaren team van ex-JP Morgan, Barclays, BNP Paribas, Goldman Sachs investeringsbankiers en quants, is AllianceBlock actief op pad om de effectenmarkt van $ 100 biljoen te verstoren met zijn ultramoderne en wereldwijd compliant en gedecentraliseerde kapitaalmarkt.

Website | Telegram | Discord | CoinGecko | White Paper | Green Paper | Token Economics Paper

--

--

Nexera Foundation

Nexera Foundation is empowering the future of finance with cutting-edge open-source innovation.